Tykhah's FotoPage

By: Atykhah Althafunnisa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 29-Aug-2008 16:13 Email | Share | | Bookmark
M E R D E K A

 
 
 
View all 17 photos...

Pic ni ambik time SBE kat SK Gombak Utara
My first experience..walaupun agak segan untuk mengeluarkan 'Boo'
tapi..bile dah keluarkan..rase hilang segala tanggapan..dan ase cam tanak masuk kan plak
Ape2 pun..enjoyed shoot kat sni n LUV da environment..
juga cikgunye yg sporting dan Besh!!!

Lastly..Thanx pada Pn.Yus untuk kurma yang sedap tu



Tuesday, 19-Aug-2008 22:34 Email | Share | | Bookmark
Bile KAMI jumpe D.U.R.I.A.N!!

Am si pengopek durian
bile En drebar join KAMI
gaye Si Pengopek
View all 8 photos...





Ni la trip paling besh penah kami g..coz sepanjang perjalanan kami di jamu dengan durian kampung yang memang besh..sampaikan aku yg tak brape minat ni pun terjebak dalam kes ni..isk2 memang tak dapat dilupakan..pape pun terhibur ngan aksi2 classmate yg kekenyangan dalam bus sambil termimpikan durian zzzzzzzzzzzzz....


tak lupe gak wat pakcik razaly sekeluarge yg sabar dengan kerenah kami time makan durian..and jasa pakcik sekeluarga atas tajaan durian yg enak bangatttttt..abg Black gaks!!

Bersyukur pada-Mu yang masih memberikan kami nikmat sehingga hari ini. Moga kami semua tergolong dalam hamba-Mu yang mensyukurinya....



Saturday, 12-Jul-2008 14:30 Email | Share | | Bookmark
Rehlah Usrah D' BT t Layar

reach da high
Reach da high II
 
View all 13 photos...




Akhirnya.
berjaya juga Rehlah Usrah kali ni...sselepas apa yg berlaku..Batu Layar gave me a new hope to survive..semester ni membuatkan aku belajar apa itu erti cabaran hidup yang sebenar. 24 jam yang betul2 dapat aku manfaat..Syukur ku pada-Mu kerana memberikan aku nikmat hidup!!

kali ni aku pinjam Camera Digital Olympus kak Su.. Thank Kak Su naseb baik ader bende ni kalau tak..huh..
buat adik2 yang pertama kali mengikuti rehlah!! hope korg sume pas ni lg rajen g usrah!! jgn malas2..next year kite wat lagi ok??

Sayang Kamu Semua!!


Wednesday, 2-Jul-2008 02:02 Email | Share | | Bookmark
Dua merpati dari Spain from Ema

saya sayang kamu!


Pic ni i got from my fren Ema..
yg tgah study kat UK..Thanks Ema..Tykhah da edit
khas for our F.R.I.E.N.D.S.H.I.P yg dah mencecah 9 tahun..

I'm still remember that ema suke pkai baju tido 'ello kitty yg warne biru tu..
maseh minat Salman Khan??hee
banyak perkara yg kite wat..i'm still remember till now...

pape pun All da besh Ema..
nanti da pulang jgn lupe singgah Gombak..

friendship forever

" Tidak sempurna iman seseorang muslim itu
sebagaimana ia tidak menyayangi saudaranya
sebagaimana dia menyayangi dirinya sendiri"


Tuesday, 1-Jul-2008 12:14 Email | Share | | Bookmark
First entry SPECIAL to Bude

My Bude
my Walky..tq Bude



Finally berjaya juga aku dapatkn 400D..
thanks wat bude yg membuatkan impianku menjadi kenyataan..
walaupun terpakse menumpang..
tp Tykhah tak kesah..

K.A.M.U menyatukan K.A.M.I


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net